ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νάνο: «Κάναμε εξαιρετική δουλειά»

Την ικανοποιήση του για τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, εξέφρασε μέσω Instagram ο Νάνο.

Νάνο: «Κάναμε εξαιρετική δουλειά»

Ιδανικό ξεκίνημα έκανε ο Παναθηναϊκός στα πλέι οφ του πρωταθλήματος νικώντας με 4-0 τον Αστέρα στην Τρίπολη. Το αποτέλεσμα αυτό χαροποίησε ιδιαίτερα το Νάνο, ο οποίος δεν παρέλειψε να εκδηλώσει και δημόσια την ικανοποιήση του.

Συγκεκριμένα, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instragram φωτογραφία από το παιχνίδι με το ακόλουθο σχόλιο: «Κάναμε εξαιρετική δουλειά χθες. Ανυπομονώ για το παιχνίδι της Κυριακής».

Great work we did yesterday…looking forward to Sunday's game Buen trabajo el de ayer 0-4…mirando hacia adelante para el partido del domingo #nyv21 #pao #playoff #panathinaikos

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.637 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

A photo posted by Player Of Panathinaikos F.C (@nano21gonzalez) on

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.