ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναζητώντας την αμυντική ασφάλεια

Αν η ομάδα είχε αξιόπιστο δεξί μπακ και βαρβάτο κόφτη θα ήταν ακόμα πιο ελκυστική.

Αναζητώντας την αμυντική ασφάλεια

Απέναντι σ΄ ένα γερό σύνολο ο Γιάννης Αναστασίου έπαιξε χθες «προσεκτικά», ζητώντας ωστόσο από τους προωθημένους Κλωναρίδη, Καρέλη, Νίνη γρήγορες πάσες και κινήσεις στην πλάτη της άμυνας του Αστέρα.

Η «βάφτιση» του Γιώργου Κουτρουμπή σε αμυντικό χαφ κι η νιοστή κακή εμφάνιση του Χρήστου Μπούρμπου φανερώνουν ότι είναι αναγκαία η εξεύρεση αξιόπιστου «εξαριού» και δεξιού οπισθοφύλακα.

Με κόφτη «κέρβερο» και ακραίο αμυντικό που τουλάχιστον δεν θα διώχνει τη μπάλα μονίμως στους αντιπάλους η ομάδα του χρόνου θ’ αποκτήσει καλύτερη ισορροπία, μεγαλύτερη ταχύτητα και πλουραλισμό στην ανάπτυξη αν οι καινούριοι διακρίνονται και σε δημιουργικούς ρόλους. Χθες, πάντως, ο Παναθηναϊκός έκανε πλάκα στον δυνατό Αστέρα βγάζοντας στην επίθεση κυρίως τρεις παίκτες! Σκεφτείτε τι θα δούμε προσεχώς αν η ομάδα αποκτήσει ανασταλτική «ασφάλεια».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.202 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.