ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπαίνει γεμάτος λύσεις στα πλέι οφ

Την ώρα που ο ΠΑΟΚ μαστίζεται από τραυματισμούς, ο Αναστασίου βρίσκει πρωταγωνιστές ακόμα και από το βάθος του πάγκου.

Μπαίνει γεμάτος λύσεις στα πλέι οφ

Μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής ο Γιάννης Αναστασίου στην Αρκαδία «κερδίζοντας» παίκτες ενόψει συνέχειας. Ο Γιώργος Κουτρουμπής σε ρόλο αμυντικού χαφ βοήθησε να ελεγχθεί η εναέρια κυκλοφορία και ν’ ατονήσει ο «κίνδυνος Μπαράλες», πραγματοποιώντας θετική εμφάνιση. Ο 24χρονος χρειάζεται ένα καλό finish ειδικά τώρα που διαβάζει πως η ομάδα θα πάει για δύο ξένους μπακ το καλοκαίρι (να πάρεις αντι-Σίφο επιβάλλεται άλλο δεύτερο αμυντικό τι να τον κάνεις τη στιγμή που στην «ουρά» περιμένουν «Κουτρού», Ρισβάνης, «30»;)

Ο Χάρης Μαυρίας έδωσε ταχύτητα και συμμετείχε στην φάση του πανέμορφου γκολ του Μπεργκ, με τον Ζακυνθινό να βγάζει ενέργεια πάνω που κοντεύαμε να τον ξεχάσουμε (τελευταία φορά αγωνίστηκε στις 22 Μάρτη, στην ήττα από την Βέροια).

Το τέρμα που πέτυχε ήταν το καλύτερο τονωτικό για τον σταρ Μάρκους που φέτος ταράχτηκε από το… κακό μάτι (σπασμένη κλείδα, ιώσεις) ασχέτως αν ο παικταράς έχει «καρφώσει» 20 γκολάκια σε 27 συμμετοχές (πρωτάθλημα, κύπελλο, Ευρώπη).

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.071 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.