ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Στο πλευρό του Κοντονή η UEFA

Μπορεί από την ΕΠΟ και τους... κύκλους της η UEFA να παρουσιαζόταν ότι βρίσκεται απέναντι στον Κοντονή, ωστόσο τα γεγονότα και η τελευταία επιστολή με αποδέκτη την ελληνική κυβέρνηση αποδεικνύουν πως βρίσκεται στο πλευρό του υφυπουργού για τις αλλαγές που πέρασε στο νομοσχέδιο.

Στο πλευρό του Κοντονή η UEFA

Με τη σχετική επιστολή λοιπόν, στην οποία αναφέρει πως είναι διαθέσιμη κι έτοιμη «με σεβασμό να βοηθήσει σε οποιαδήποτε περαιτέρω αναθεώρηση της ελληνικής αθλητικής νομοθεσίας», επιβεβαιώνει πως το Grext αποφεύχθηκε κι επίσημα!

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ