ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναστασίου: «Νίκη και καλό ποδόσφαιρο»

Ο Γιάννης Αναστασίου τόνισε ότι οι πράσινοι στα επόμενα παιχνίδια θα έχουν ως στόχο τη νίκη και το καλό ποδόσφαιρο.

Αναστασίου: «Νίκη και καλό ποδόσφαιρο»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Αρχικά είπε: «Για τον Κουτρουμπή θα ήθελα να πω ότι έπαιξε σε άλλη θέση αλλά έχει προσόντα, στοιχεία, δυνατότητες. Πολλές φορές η νοοτροπία του δεν τον αφήνει να κάνει παραπάνω βήμα. Συζητάμε και νομίζω ότι γενικά το τελευταίο διάστημα έχει βελτιωθεί η εικόνα του. Του ανήκει όλο το μέλλον αν καταλάβει και ο ίδιος τι μπορεί να κάνει»

Μίλησε, όμως, γενικότερα για τους παίκτες που επιβραβεύονται όταν προσπαθούν: «Ο στόχος μας είναι να εξελίξουμε νέους ποδοσφαιριστές, να παραμείνει ανταγωνιστικός ο Παναθηναϊκός και να κάνουμε βήματα μπροστά. Όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν φέτος έχουν δείξει πρόοδο. Όποιος δουλεύει, προσπαθεί και έχει διάθεση να γίνει καλύτερος, είμαστε εδώ για να τον βοηθήσουμε να παίξει για να εξελιχθεί. Όποιος πιστεύει ότι είναι καλός και ότι παίζοντας κάποια παιχνίδια φτάνει και δεν συνεχίσει να δουλεύει, θα είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσει να παίζει γιατί θα μεγαλώνει η απόσταση από τους άλλους. Έχουμε ένα καλό γκρουπ παικτών, όλοι προσπαθούν και έχουν καταλάβει τη σημασία να δουλεύουν καθημερινά»

Για το ματς με τον Αστέρα ο Αναστασίου υπογράμμισε πως: «Eίχαμε υπομονή, πειθαρχία και ξέραμε ότι αν δεν δώσουμε εύκολα τη μπάλα στον αντίπαλο, γιατί σαν ομάδα μας κοστίζει η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης και η υπεροψία, έχεις όλα τα φόντα να πάρεις αυτό που θέλεις. Πάντα υπάρχει ένα πλάνο. Ξέρουμε πώς παίζει ο αντίπαλος και τους παίκτες μας με τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Από εκεί και πέρα είναι η άμεση προσαρμογή στο πλάνο του αντιπάλου. Το θέμα είναι πώς ανταποκρίνονται οι παίκτες και πώς εμπνέονται. Οι παίκτες μας είχαν τρομερή προσήλωση και πίστεψαν ότι μπορούσαν να κερδίσουν τον Αστέρα».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο τέλος κατέληξε:  «Υπάρχουν ακόμα πέντε παιχνίδια αρκετά δύσκολα. Με μια νίκη εκτός έδρας ή ένα άτυχο εντός έδρας, μπορεί να ανατραπούν. Θα αποκτήσει σημασία εάν κερδίσουμε τον Ατρόμητο. Περιμένω δύσκολο παιχνίδι δεδομένου ότι ο Ατρόμητος αμύνεται με πολλούς παίκτες και κοιτάει να φύγει στην κόντρα. Είναι σημαντικό να μην αφήσουμε τον Ατρόμητο να επιτεθεί. Ξέρουμε ότι δεν θα έχουμε πολλές ευκαιρίες και πρέπει να κοιτάξουμε να τις εκμεταλλευτούμε. Μερικές φορές προσπαθούμε να δημιουργήσουμε εμείς πρόβλημα στον αντίπαλο. Εντός έδρας είναι σίγουρα διαφορετικά παιχνίδια αλλά στόχος είναι η νίκη και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.