ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λουντ: «Δεν με φοβίζει κάτι…»

Ο Ρόμπιν Λουντ σε δηλώσεις του τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μία πρόκληση γι' αυτόν αλλά δεν τον φοβίζει.

Λουντ: «Δεν με φοβίζει κάτι...»

Ο νεαρός χαφ, μιλώντας σε Μέσα της πατρίδας του, αναφέρθηκε στο νέο κεφάλαιο της καριέρας του και τόνισε τον ενθουσιασμό του για το γεγονός αυτό.

Αναλυτικά όσα είπε στην ιστοσελίδα hbl.fi:

«Θα κάνω κάποιες εβδομάδες διακοπές και θα επιστρέψω για προετοιμασία στην Ελλάδα στα τέλη Ιουνίου. Ήταν η επιθυμία της ομάδας να ξεκουραστώ για κάποιες εβδομάδες», είπε αρχικά ο Λουντ, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για τη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό. Δεν υπάρχει τίποτα που να φοβάμαι. Περιμένα για μία τέτοια πρόκληση. Ήθελα να κάνω το βήμα παραπάνω στην καριέρα μου και στον Παναθηναϊκό θα έχω τη δυνατότητα να το κάνω».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Παναθηναϊκό, ο Λουντ σημείωσε: «Απίστευτα καλές. Όλα κινούνται σε πολύ επαγγελματικό επίπεδο. Και είναι θετικό ότι όλοι μιλούν αγγλικά και επομένως δεν υπάρχουν προβλήματα με την επικοινωνία».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.079 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον «ανταγωνισμό» που θα έχει στο «τριφύλλι», ο Λουντ ανέφερε: «Είναι λίγο δύσκολο να πω ποιους παίκτες θα πρέπει να ανταγωνιστώ, γιατί πιθανότατα θα υπάρχουν κάποιες αλλαγές στην ομάδα πριν ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.