ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έντονη δυσαρέσκεια στον Παναθηναϊκό για την απόρριψη της έφεσης

Άνθρωποι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκεια τους για το γεγονός πως απορρίφθηκε η έφεση των «πρασίνων» από το ΑΣΕΑΔ, για μείωση της ποινής των τριών αγωνιστικών.

Έντονη δυσαρέσκεια στον Παναθηναϊκό για την απόρριψη της έφεσης

Ιδιαίτερα ενοχλημένοι είναι στο «πράσινο στρατόπεδο», μετά και την απόρριψη της έφεσης για μείωση της ποινής, που επιβλήθηκε στον Παναθηναϊκό, μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός άσκησε έφεση στο ΑΣΕΑΔ, με στόχο να μειωθεί έστω και κατά μία αγωνιστική η τιμωρία του, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Από το «τριφύλλι» εκφράστηκε έντονη δυσαρέσκεια καθώς θεωρούν πως για βαρύτερα αδικήματα στη διάρκεια της φετινής σεζόν, έχουν επιβληθεί σαφώς ελαφρύτερες ποινές σε άλλες ομάδες και θεωρούν τουλάχιστον άδικο, το γεγονός πως δεν μειώθηκε η ποινή του Παναθηναϊκού έστω και μία αγωνιστική.

Ως εκ τούτου, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ την Τρίτη στο ΟΑΚΑ, στον πρώτο ημιτελικό, χωρίς κόσμο, εκτίοντας την τελευταία του αγωνιστική της τιμωρίας, ενώ από την Πέμπτη, οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να ξαναπάνε ΟΑΚΑ για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 38.882 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.