ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εκτός οι γνωστοί… τρεις

Χωρίς τους Λαγό, Πέτριτς και Χουχούμη, οι οποίοι συνέχισαν τη θεραπεία τους, ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, στο «Γ. Καλαφάτης».

Εκτός οι γνωστοί… τρεις

Οι «πράσινοι» έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους ενόψει του κρίσιμου ματς με τον Ατρόμητο, την Κυριακή στη Λεωφόρο, με τον Γιάννη Αναστασίου να «βλέπει» ξανά τους Τάσο Λαγό, Μλάντεν Πέτριτς και Διαμαντή Χουχούμη, οι οποίοι συνέχισαν τη θεραπεία τους.

Για τον Κροάτη τα νέα δεν είναι… ευχάριστα, καθώς πολύ δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα της Κυριακής, εν αντιθέσει με τους Λαγό-Χουχούμη, οι οποίοι έχουν πιθανότητες να αγωνιστούν.

Τo πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε πρόγραμμα αποφόρτισης για όσους έπαιξαν κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 5 το απόγευμα.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.289 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.