ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Και ο Μόργκαν εκτός…

Η ατυχία… συνεχίζεται, αφού και η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, είχε… απώλεια. Ο Ρέιμαρ Μόργκαν απείχε, καθώς ταλαιπωρείται από πρόβλημα στις αμυγδαλές.

Και ο Μόργκαν εκτός…

Οι σκοτούρες στον Παναθηναϊκό, δεν έχουν τελειωμό, καθώς ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, δεν είχε στη διάθεσή του στην σημερινή προπόνηση και τον Ρέιμαρ Μόργκαν, ο οποίος έχει πρόβλημα με τις αμυγδαλές του και δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα.

Μετά τους Παππά (δε υπολογίζεται ούτως η άλλως), Μπατίστα (θλάση στη γάμπα) και Διαμαντίδη (τράβηγμα στη γάμπα), στη λίστα των απουσιών προστέθηκε και το όνομα του Ρέιμαρ Μόργκαν. Τουλάχιστον στην περίπτωση του Αμερικάνου, τα πράγματα δεν είναι σοβαρά και από αύριο αναμένεται να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Οι «πράσινοι» τουλάχιστον είχαν στη διάθεσή τους, τον Βλάντο Γιάνκοβιτς, ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις (είχε θλάση στο μηρό), με την ομάδα να ξεκινάει την προετοιμασία της για τον πρώτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ (Τρίτη 26/5, ΟΑΚΑ, 20:00, κεκλεισμένων των θυρών).

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 25.691 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...