ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Μόνο με εξαιρετική πρόταση φεύγω»

Ο Στέφαν Στράντμπεργκ, για τον οποίο ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός, δήλωσε ότι μόνο αν έρθει μία εξαιρετική πρόταση θα φύγει από την Ρόζενμποργκ.

«Μόνο με εξαιρετική πρόταση φεύγω»

Ο 25αχρονος ποδοσφαιριστής που ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό έχει συμβόλαιο με την Ρόζενμποργκ μέχρι τον Δεκέμβριο του 2015. Ο ποδοσφαιριστής σε δηλώσεις του τόνισε ότι μόνο αν έρθει κάτι εξαιρετικό θα φύγει από το Τρότνχαϊμ.

Αναλυτικά τα όσα είπε σε μέσο της πατρίδας του:

«Θα πρέπει να δεχτώ μία πάρα πολύ δελεαστική πρόταση, μία εξαιρετική πρόταση, για να με αποσπάσει από τη Ρόζενμποργκ. Θα δούμε εάν θα υπάρξει κάτι τέτοιο».

Αναφορικά με την πιθανότητα επέκτασης του συμβολαίου του σχολίασε: «Έχω αρχίσει συζητήσεις με τη Ρόζενμποργκ και η διαπραγμάτευση βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά, ακόμα, τίποτα δεν είναι σίγουρο. Θα δούμε τι θα γίνει».

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ
Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ 3.337 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.