ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μόνιμοι κάτοικοι Αθήνας Πράνιτς και Μπεργκ

Σπίτι στα Νότια Προάστια αγόρασε ο Ντάνιελ Πράνιτς, παρόλο που φεύγει για Ντουμπάι, ενώ το ίδιο αναμένεται να κάνει και ο Μάρκους Μπεργκ.

Μόνιμοι κάτοικοι Αθήνας Πράνιτς και Μπεργκ

Οι Ντάνιελ Πράνιτς και Μάρκους Μπεργκ φαίνεται να έχουν αγαπήσει ιδιαίτερα την Αθήνα, καθώς, όπως όλα δείχνουν, θα γίνουν μόνιμοι κάτοικοι της πόλης μας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «LiveSport», ο Κροάτης μέσος, αν και  ετοιμάζεται να ταξιδέψει στο Ντουμπάι για λογαριασμό της  Αλ Σαμπάμπ, αγόρασε σπίτι στα νότια προάστια. Το ίδιο φαίνεται ότι θα κάνει και ο Μάρκους Μπεργκ, με τον Σουηδό επιθετικό μετά  και την ανανέωση του συμβολαίου του με τους «πράσινους», να έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για ανεύρεση κατοικίας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.