ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Φαβορί ο Παναθηναϊκός»

Ως φαβορί έχρισε σε δηλώσεις του τον Παναθηναϊκό για την πρωτιά στα πλέι οφ, ο Νίκος Νιόπλιας.

«Φαβορί ο Παναθηναϊκός»

Ο Νίκος Νιόπλιας τόνισε ότι οι πράσινοι λόγω ποιότητας είναι καλύτεροι και γι ‘ αυτό τον έχρισε φαβορί για την πρώτη θέση στα πλέι-οφ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Nova:

«Βάσει ποιότητας ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα. Μπορεί το τελείωμά του στο πρωτάθλημα να μην ήταν το καλύτερο, αλλά όταν οι παίκτες του είναι καλά και έχουν έναν μεγάλο στόχο, είναι η πιο καλή ομάδα. Φαβορί είναι ο Παναθηναϊκός, αλλά θέλουμε κι εμείς να είμαστε ανταγωνιστικοί. Δεν θέλω να πάμε για να παίξουμε ένα παιχνίδι και να περάσει, δεν θέλω να βλέπω αυτό το πράγμα»

Σχετικά με τον τελικό Κυπέλλου τόνισε: «Μέσα μας θέλουμε να το πάρει ο Ολυμπιακός για να μην έχουμε πρόβλημα και να ησυχάσουμε, αλλά σαν άνθρωποι του ποδοσφαίρου θέλουμε να γίνει ένας καλός τελικός και να κερδίσει ο καλύτερος».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.543 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.