ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στο «κόλπο» για Ατσού και ο ΠΑΟ (Vids)

Δημοσιεύματα από το εξωτερικό, «βάζουν» στο παιχνίδι της απόκτησης του Κριστιάν Ατσού και τον Παναθηναϊκό, κάνοντας λόγο για «μάχη» του «τριφυλλιού» με τον Ολυμπιακό για την απόκτησή του.

 Στο «κόλπο» για Ατσού και ο ΠΑΟ (Vids)

Ο 23χρονος εξτρέμ αγωνίζεται στην Έβερτον, αλλά ανήκει στην Τσέλσι, από την οποία έχει δοθεί δανεικός στα «ζαχαρωτά». Σύμφωνα με το σενάριο, ο Παναθηναϊκός, ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Κριστιάν Ατσού, καθώς όπως τονίζεται ο Γκανέζος άσος, θα επιστρέψει στην Τσέλσι από την Έβερτον, χωρίς ωστόσο να έχει πιθανότητες να παραμείνει κάτοικος Στάμφορντ Μπριτζ.

Χαρακτηριστικά το δημοσίευμα αναφέρει, πως οι άνθρωποι των «μπλε» θέλουν να δώσουν τον Ατσού και τη νέα σεζόν σε άλλη ομάδα (με δανεισμό), ενώ όπως λένε, μετά το ενδιαφέρον που εξέφρασε ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός «κοιτάει» την περίπτωσή του.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στην Πόρτο, με την Τσέλσι να δαπανεί 3εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει, με τον Γκανέζο να μετράει 28 συμμετοχές στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και 8 στο Τσάμπιονς Λιγκ, με τη φανέλα των «δράκων» και προπονητή τον Περέιρα του Ολυμπιακού.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.135 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο δημοσίευμα μάλιστα γίνεται λόγος για τη γνωριμία των Ατσού-Περέιρα, ωστόσο τονίζεται πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πλέον έναν ακόμα ανταγωνιστή, τον Παναθηναϊκό.

Ο Ατσού γεννήθηκε στις 10 Ιανουαρίου του 1992, ξεκινώντας την καριέρα του από την Πόρτο, έχοντας και μία σεζόν στη Ρίο Άβε (δανεικός). Το καλοκαίρι του 2013 υπέγραψε στην Τσέλσι για 3,5 εκ. λίρες, δόθηκε αρχικά δανεικός στην Φίτεσε και μετά στην Έβερτον.

Το 2012 έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική Γκάνας, παίζοντας μάλιστα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 και συμμετείχε στο Africa Cup of Nations του ’14 και ’15, στο οποίο μάλιστα αναδείχθηκε ως καλύτερος παίκτης του τουρνουά και βραβεύτηκε για το καλύτερο γκολ της διοργάνωσης επίσης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.