ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καρέλης: «Δεν αφήνω το μυαλό μου να πετάξει»

Ο Νίκος Καρέλης εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του το τελευταίο διάστημα και όπως δήλωσε στη Nova, παραμένει προσγειωμένος και πατά γερά στα πόδια του.

Καρέλης: «Δεν αφήνω το μυαλό μου να πετάξει»

Ο νεαρός επιθετικός του τριφυλλιού που διανύει μια από τις πιο παραγωγικές σεζόν στην καριέρα του, αναφέρθηκε στην εντυπωσιακή νίκη των πρασίνων στην Αρκαδία, τη συνέχεια των πλέι οφ και ανέλυσε το παιχνίδι που ακολουθεί με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η σεζόν έχει βγει για μένα έτσι μέσα από τη σκληρή δουλειά, την εμπιστοσύνη που μου δείχνει η ομάδα και τη βοήθεια των συμπαικτών μου. Δεν είμαι όπως όλα τα υπόλοιπα παιδιά. Είμαι πιο χαμηλών τόνων, δεν αφήνω το μυαλό μου να πετάξει. Προσπαθώ να δουλεύω και να βοηθάω την ομάδα όσο καλύτερα μπορώ».

Για την εντυπωσιακή νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης: 

«Η νίκη ήρθε από τη σκληρή δουλειά που δείξαμε όλοι στο γήπεδο απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα και έδρα και τα καταφέραμε με τον καλύτερο τρόπο».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.503 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ματς κόντρα στον Ατρόμητο:

«Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Τώρα είναι πολύ σημαντικό να νικήσουμε τον Ατρόμητο για να έχουμε ακόμα μεγαλύτερη απόσταση από τους αντιπάλους μας. Είναι δύσκολο γιατί όλες οι ομάδες είναι καλές και πρέπει να δώσουμε ό,τι μπορούμε για να βγούμε πρώτοι. Πρέπει να τελειώσουμε από το πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι. Μετά δεν θα έχει καλή ψυχολογία ο Ατρόμητος και αφού παίζουμε εντός έδρας θα είναι πλεονέκτημα για μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.