Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στην ένταση που υπήρξε με τη λήξη του ματς, τονίζοντας πως δεν τους άφησαν να χαρούν τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Λούδη στον ΣπορFM 94,6:

Για το παιχνίδι με τον Εθνικό: «Περιμέναμε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, καθώς ήταν λογικό ο Εθνικός να παρουσιαστεί πολύ καλύτερος σε σχέση με την εμφάνιση της προηγούμενης Τετάρτης στον Πειραιά. Θέλαμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και τη δύναμη που μας δίνει ο κόσμος μας και καταφέραμε να αποκλείσουμε μία ομάδα που ήταν πολύ συνεπής καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς».

Για την ένταση που δημιουργήθηκε μετά τη λήξη του αγώνα: «Με αυτά που έγιναν στο τέλος δεν καταφέραμε να χαρούμε την πρόκριση. Ο Παπαδόγκωνας δε θα είναι μαζί μας στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ενώ εγώ δε θα έχω δικαίωμα να κάτσω στον πάγκο. Η πορεία του Παναθηναϊκού έχει ενοχλήσει αρκετούς. Κάποιοι θα είναι πολύ στεναχωρημένοι που πανηγυρίσαμε άλλη μια πρόκριση σε τελικό, μετά από αυτή στο κύπελλο».

Για τη σειρά των τελικών: «Ο Ολυμπιακός είναι ξεκάθαρο φαβορί, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό. Εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε τα πάντα για να τιμήσουμε την ιστορία του συλλόγου».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου