ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ερχονται!

Στην Ελλάδα αναμένεται να βρεθεί στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας ο Μικαέλ Εσιέν για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, ενώ θα έχει προηγηθεί η άφιξη του μάνατζερ του. Τη Δευτέρα ο Αμπέντ.

Ερχονται!

Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη μεταγραφή του Μίκαελ Εσιέν στον Παναθηναϊκό έχει αρχίσει. Τις επόμενες ημέρες θα έρθει στην Αθήνα ο Φαμπιάν Πιβέτο και στη συνέχεια θα τον ακολουθήσει και ο ίδιος ο παίκτης, για να περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ.  Αν όλα πάνε καλά, τότε ο Γκανέζος θα βάλει την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο και θα αποτελέσει ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού.

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής έμεινε εκτός αποστολής από το σημερινό παιχνίδι κόντρα στην Τορίνο, το οποίο θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής της Serie A.

Σε ό, τι αφορά τον Μεχντί Αμπέντ, η επιστροφή του οποίου είναι σε καλό δρόμο, τη Δευτέρα αναμένεται στην Αθήνα. Ο 23χρονος μέσος θα συναντηθεί με τους Τάκη Φύσσα, Λεωνίδα Βόκολο για να συζητήσει για το ενδεχόμενο να ντυθεί και πάλι στα πράσινα. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια διαφορά στο οικονομικό και στις συζητήσεις θα γίνει προσπάθεια οι δυο πλευρές να τα βρουν και να γίνει η μεταγραφή.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.677 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.