Ποδόσφαιρο

Ερχονται!

Στην Ελλάδα αναμένεται να βρεθεί στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας ο Μικαέλ Εσιέν για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, ενώ θα έχει προηγηθεί η άφιξη του μάνατζερ του. Τη Δευτέρα ο Αμπέντ.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη μεταγραφή του Μίκαελ Εσιέν στον Παναθηναϊκό έχει αρχίσει. Τις επόμενες ημέρες θα έρθει στην Αθήνα ο Φαμπιάν Πιβέτο και στη συνέχεια θα τον ακολουθήσει και ο ίδιος ο παίκτης, για να περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ.  Αν όλα πάνε καλά, τότε ο Γκανέζος θα βάλει την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο και θα αποτελέσει ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού.

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής έμεινε εκτός αποστολής από το σημερινό παιχνίδι κόντρα στην Τορίνο, το οποίο θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής της Serie A.

Σε ό, τι αφορά τον Μεχντί Αμπέντ, η επιστροφή του οποίου είναι σε καλό δρόμο, τη Δευτέρα αναμένεται στην Αθήνα. Ο 23χρονος μέσος θα συναντηθεί με τους Τάκη Φύσσα, Λεωνίδα Βόκολο για να συζητήσει για το ενδεχόμενο να ντυθεί και πάλι στα πράσινα. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια διαφορά στο οικονομικό και στις συζητήσεις θα γίνει προσπάθεια οι δυο πλευρές να τα βρουν και να γίνει η μεταγραφή.

Exit mobile version