ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πιθανότητα αναβολής για Μαρινάκη!

Για Ιούλιο ή ακόμα και για Σεπτέμβριο είναι πιθανό να πάρει αναβολή η απολογία του Βαγγέλη Μαρινάκη στον ανακριτή.

Πιθανότητα αναβολής για Μαρινάκη!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Livesport» οι απολογίες των παικτών της Βέροιας αλλά και του Σα Πίντο ίσως μεταφέρει πιο πίσω την απολογία του Βαγγέλη Μαρινάκη!

Ο Μαρινάκης έχει πάρει προθεσμία για να απολογηθεί στις 4 Ιουνίου όμως οι καταθέσεις του Σα Πίντο και των παικτών της Βέροιας αλλάζουν τα δεδομένα. Αυτό θα συμβεί γιατί ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θα ζητήσει αναβολή για να ενημερωθεί σχετικά με τις καταθέσεις των προαναφερθέντων.

Μάλιστα η κατάθεση του Πορτογάλου τεχνικού υπάρχει περίπτωση να καθυστερήσει. Συνεπώς  να υπάρχει ενδεχόμενο η απολογία του Μαρινάκη να μετατεθεί για Ιούλιο ή Σεπτέμβριο καθώς τον Αύγουστο το γραφείο του ειδικού ανακριτή διαφθοράς Γιώργου Ανδρεάδη θα παραμείνει κλειστό.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 4.616 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.