ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κουτρουμπής: «Θα τα καταφέρουμε…»

Στο γεγονός πως ο Παναθηναϊκός αν πάρει θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα, θα είναι το απόλυτο φαβορί για την πρώτη θέση στα play off, στάθηκε ο Γιώργος Κουτρουμπής σε δηλώσεις του στον Sport24radio 103,3.

Κουτρουμπής: «Θα τα καταφέρουμε…»

Παράλληλα αναφέρθηκε και στη χρησιμοποίηση του ως αμυντικό χαφ, τονίζοντας πως δουλεύει σε αυτή τη θέση και αντεπεξήλθε καλά, για δεύτερο συνεχόμενο ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Sport24radio 103,3:

Για το πως αισθάνεται μετά από την δεύτερη συνεχόμενη καλή εμφάνιση και νίκη του Παναθηναϊκού: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα, απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα. Καταφέραμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς που χρειαζόμασταν. Τώρα κοιτάζουμε τη συνέχεια. Είμαστε πολύ κοντά στον στόχο που θέσαμε από την αρχή των play offs και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 72.087 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την εμφάνιση του ως αμυντικό χαφ σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι: «Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη φορά που παίζω σε αυτή θέση. όπως είπα και στην προηγούμενη αγωνιστική, στις προπονήσεις δουλεύω σε αυτή τη θέση. Πιστεύω ότι σήμερα ανταπεξήλθα όσο καλύτερα μπορούσα και βοήθησα την ομάδα να πάρει τη νίκη».

Για το αν ο Παναθηναϊκός θα πάρει αυτό που θέλει στα play offs, αν φύγει αλώβητος από την Τούμπα: «Αν κερδίσουμε, νομίζω ότι είμαστε φαβορί για την πρώτη θέση. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ δύσκολη έδρα, αλλά πιστεύω ότι αν κάνουμε και εκεί μια καλή εμφάνιση, θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το πώς εξηγεί ότι η αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού στα play offs είναι καλύτερη: «Στο πρωτάθλημα χάσαμε τη συγκέντρωσή μας σε κάποια ματς, εξαιτίας κάποιων γεγονότων. Στα play offs βάλαμε στόχο να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και πιστεύω ότι μέχρι τώρα τα έχουμε καταφέρει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...