ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το απόγευμα στην Αθήνα ο Αμπέντ

Ο Μεχντί Αμπέντ θα βρεθεί το απόγευμα της Δευτέρας στην Αθήνα, ώστε να συζητήσει από κοντά με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Το απόγευμα στην Αθήνα ο Αμπέντ

Ο Αλγερινός μέσος βρέθηκε εκτός αποστολής στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς για την Νιούκαστλ απέναντι στην Γουέστ Χαμ και είναι φανερό πως δεν υπολογίζεται από τον αγγλικό σύλλογο.

Ο Αμπέντ θα φτάσει στην χώρα μας το απόγευμα της Δευτέρας, θα δει φίλους από την ομάδα και θα μιλήσει με τον Γιάννη Αναστασίου, πριν κάτσει στο τραπέζι για να συζητήσει με τους Βόκολο και Φύσσα την μεταγραφή του στο «τριφύλλι».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal», ο Αμπέντ θα προσπαθήσει μαζί με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να βρει την «χρυσή τομή» με την οποία θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή του στους «πράσινους», κάτι που είναι επιθυμία του ίδιου του παίκτη.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.037 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.