ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπούρμπος: «Σοβαροί για να πετύχουμε τον στόχο μας»

Ο Χρήστος Μπούρμπος σε δηλώσεις του ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να συνεχίσει με την ίδια σοβαρότητα και στα επόμενα παιχνίδια, ώστε να πετύχει τον στόχο του, που είναι η πρώτη θέση των πλέι οφ.

Μπούρμπος: «Σοβαροί για να πετύχουμε τον στόχο μας»

Ο δεξιός μπακ των πρασίνων, μίλησε για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, αυτό που έρχεται με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και σχολίασε τις διαιτητικές αποφάσεις στην χθεσινή αναμέτρηση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το ματς:

«Θέλαμε πάρα πολύ αυτό το ματς, είχαμε πει πως για να έχει αντίκρισμα το διπλό στην Τρίπολη, έπρεπε να μπούμε με το ίδιο πάθος και να πάρουμε και το ματς με τον Ατρόμητο. Νομίζω πως το αντιμετωπίσαμε με την ίδια σοβαρότητα, μπήκαμε δυνατά από την αρχή του παιχνιδιού και κυριαρχήσαμε. Πετύχαμε κάποια γκολ, ίσως θα μπορούσαμε να πετύχουμε και περισσότερα».

Για τη συνέχεια:

«Είναι δύσκολη, όμως θα πρέπει να είμαστε το ίδιο σοβαροί και να καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.446 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη διαιτησία και τα σφυρίγματα στο πρώτο ημίχρονο:

«Έχουμε δει φέτος σε πολλά ματς, να μην έχουμε σωστή διαιτησία, δεν παίρνουμε σφυρίγματα, αλλά δίνουν εναντίον μας, εύκολα σφυρίγματα. Εμείς κοιτάμε τη δουλειά, αλλά όλοι ξέρετε πως αυτά γίνονται στην Ελλάδα».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη:

«Όπως είπα και πριν, θα πάμε με την ίδια σοβαρότητα για να πάρουμε και αυτό το ματς και να κοιτάξουμε καλύτερα το μέλλον».

 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.