ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σλότερ: «Κάθε αγώνας είναι τελικός»

Ο Έι Τζέι Σλότερ αντιμετωπίζει με σεβασμό τον ΠΑΟΚ και τονίζει πως από δω και πέρα κάθε παιχνίδι μοιάζει με τελικό.

Σλότερ: «Κάθε αγώνας είναι τελικός»

Ο Αμερικάνος άσος γράφει στο προσωπικό του blog στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το πρώτο παιχνίδι της σειράς των ημιτελικών με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ και αναφέρει πως ο «δικέφαλος» είναι μία ομάδα που θέλει προσοχή. Παράλληλα δείχνει να ανυπομονεί για την στιγμή που ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα βρεθεί και πάλι στο γήπεδο για να στηρίξει τους παίκτες.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Σλότερ:

«Μπαίνουμε πια στην ημιτελική φάση των πλέι οφ του πρωταθλήματος κι έχουμε μπροστά μας δύο αγώνες στο ΟΑΚΑ απέναντι στον ΠΑΟΚ. Στον ένα θα είμαστε πάλι σε… έρημο τοπίο αλλά στον επόμενο θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Πιστεύουμε δε ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού, που έχει αποδείξει πόσο πολύ αγαπά την ομάδα, την Πέμπτη θα δώσει δυναμικό ‘παρών’ καθώς έχει και τόσο καιρό να δει την ομάδα από κοντά!

Πάμε στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα. Έχουμε το πλεονέκτημα έδρας και θέλουμε να το υπερασπιστούμε. Δεν κοιτάμε μακριά. Το μόνο που μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι να πηγαίνουμε βήμα προς βήμα να πετύχουμε την πρώτη νίκη στον αγώνα της Τρίτης και στη συνέχεια να υπερασπιστούμε ξανά την έδρα μας την Πέμπτη. Ομολογουμένως θα είναι τεράστιο πλεονέκτημα για εμάς να πάμε με 2-0 υπέρ μας στη Θεσσαλονίκη. Όμως, όπως ακριβώς προανέφερα, οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί σε κάθε αγώνα και να προχωράμε βήμα- βήμα. Κάθε αγώνα θα πρέπει να τον αντιμετωπίζουμε σαν τελικό.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 51.085 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα που παίζει σκληρά σε κάθε αγώνα. Τα γνωρίζουμε όλα αυτά… Τους έχουμε αντιμετωπίσει τρεις φορές φέτος και ξέρουμε καλά ότι ο ΠΑΟΚ αξίζει τον σεβασμό μας καθώς είναι μια σπουδαία ομάδα, ικανή να σου κάνει τη ζημιά ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Εμείς οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας, προσηλωμένοι στην άμυνα και προσεκτικοί στην επίθεση και να μη βιαζόμαστε και χάσουμε τη συγκέντρωσή μας. Πιστεύω στην ομάδα μου και θεωρώ ότι είναι στο χέρι μας να δείξουμε το καλύτερό μας πρόσωπο»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...