ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πάει για νέα (;) καριέρα

Η πληθώρα στόπερ ίσως κάνει τον Γιάννη Αναστασίου να καθιερώσει τον Γιώργο Κουτρουμπή στο κέντρο.

Πάει για νέα (;) καριέρα

Ακόμα ένα μεστό παιχνίδι από τον Γιώργο Κουτρουμπή (το δεύτερο συνεχόμενο) που ίσως τον Μάη του 2015 να έθεσε τις βάσεις για να ξεκινήσει νέα καριέρα στον Παναθηναϊκό ως αμυντικός μέσος.

Η άνεσή του με τη μπάλα στα πόδια, το γεγονός ότι είναι πιο «τραχύς» στα μαρκαρίσματα απ’ τον Ντέιβιντ Μέντες κι η ευκολία που έφερε εις πέρας τις αποστολές στον άξονα απέναντι σε Ατρόμητο, Αστέρα του δίνουν σοβαρά credit ενόψει καλοκαιριού.

Ας μην ξεχνάμε πως καιρό τώρα διαβάζαμε ότι τόσο η αφεντιά του όσο κι ο Σπύρος Ρισβάνης δεν απασχολούν σοβαρά τον Γιάννη Αναστασίου ενόψει της νέας σεζόν. Ο τέως παίκτης της ΑΕΚ (που έκανε ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ β΄ γύρο πέρσι, συνθέτοντας άριστο δίδυμο με τον «Σίφο») πραγματοποίησε την Κυριακή μόλις την 15η του εμφάνιση ως βασικός (26 μέτρησε την περασμένη σεζόν) δείχνοντας πως μπορεί να προσφέρει.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.129 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ακολουθεί το ντέρμπι στην Τούμπα εκεί που στις 9 Νοέμβρη είχε κάνει-ως στόπερ-ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΟ ματς (ίσως το κορυφαίο του παιχνίδι με την πράσινη φανέλα) «αναγκάζοντας» τον Λουκ Στιλ σε συνέντευξη που παραχώρησε στους συμπατριώτες του ώρες μετά τον αγώνα να τον παρομοιάσει με τον…Φραντς Μπεκενμπάουερ!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...