ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ονειρική η συνύπαρξη Μαυρία-Νίνη

Όμορφο να βλέπεις τα μεγαλύτερα ταλέντα που ξεπήδησαν από την Παιανία να συνδυάζονται.

Ονειρική η συνύπαρξη Μαυρία-Νίνη

Περηφάνια γεμίζει τους Παναθηναϊκούς η συνύπαρξη Σωτήρη Νίνη-Χάρη Μαυρία στο βασικό σχήμα, άλλωστε μιλάμε για τα μεγαλύτερα ταλέντα που ξεπήδησαν από την Παιανία, μαζί με τον Λάμπρο Χούτο που όμως προτίμησε από τα 14 να βιώσει το…Italian dream!

Αμυντικογενείς παίκτες έχουν βγει πολλοί από τα πράσινα φυτώρια, το δύσκολο είναι να σμιλέψεις και να καθιερώσεις παιδιά που της μπάλας της «μιλάνε» καλή ώρα όπως ο Σωτήρης κι ο Ζακυνθινός εξτρέμ. Κομβικοί αμφότεροι στην Τρίπολη, απολαυστικοί και χθες (ο Χάρης έπαιξε λίγο αλλά πρόλαβε να μοιράσει δύο ασίστ, δημιουργώντας καρδιοχτύπια στους αντιπάλους όποτε έπαιρνε μπάλα) θα είναι ευχής έργον να εξακολουθήσουν να προβάρουν τα πράσινα και μετά το καλοκαίρι.

Ο Νίνης έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαια αλλά τα δικαιώματα του Μαυρία ανήκουν στη Σάντερλαντ. Ο τελευταίος πήρε γεύση από το αγγλικό πρωτάθλημα, γύμνασε ακόμα πιο εντατικά το -έτσι κι αλλιώς «χτιστό» για την ηλικία του- κορμί του και στην ελληνική λίγκα μπορεί να κάνει πλάκα, άλλωστε έχει το πλεονέκτημα να μπορεί να σπριντράρει με το τόπι κολλημένο πάνω του, έχοντας διαρκώς το κεφάλι ψηλά. Στοιχείο που τον έκανε να λάμψει εκτυφλωτικά στο πρώτο ντέρμπι της καριέρας του κόντρα στον Ολυμπιακό προ διετίας (2-2), όταν διέσυρε τον βασικό αριστερό μπακ της εθνικής (Χολέμπας).

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.127 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...