Ποδόσφαιρο

Από τον Φεβρουάριο είχε να το κάνει

Από τον Φεβρουάριο είχε να το κάνει

Είχε ξεχάσει ο ΠΑΟ πως είναι να κρατάς απαραβίαστη εστία σε «κολλητά» ματς.

Από τον Φλεβάρη είχε να κρατήσει η ομάδα σε σερί παιχνίδια απαραβίαστη την εστία της. Αστέρας και Ατρόμητος δεν προβλημάτισαν ιδιαίτερα τους οπισθοφύλακες,  ο Λουκ Στιλ ήταν σταθερός όποτε χρειάστηκε, το κρίμα είναι πως σε λίγες μέρες αποχωρεί ο Γκόρντον Σίλντεφελντ που είχε αποκτήσει εξαιρετική χημεία με τον Αγγλο και τον Στάθη Ταυλαρίδη (φάνηκε ολοκάθαρα αρχές Γενάρη μέχρι τέλη Μάρτη ώσπου οι «πράσινοι» …άδειασαν μετά το -3 και τα «παράτησαν»).

Άψογος επαγγελματίας ο Κροάτης πραγματοποιεί μεστά ματς παρότι ήδη στο νου βρίσκεται η επιστροφή στην πατρίδα, κάτι που θα λειτουργήσει ευεργετικά για την υστεροφημία του στους πράσινους πιστούς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version