ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μαυροκεφαλίδης: «Στο τέλος ήμασταν πάρα πολύ καλοί»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση που πραγματοποίησε συνολικά η ομάδα στο β' ημίχρονο, εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης.

Μαυροκεφαλίδης: «Στο τέλος ήμασταν πάρα πολύ καλοί»

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ χαρακτήρισε πλασματικό το σκορ, καθώς ο Δικέφαλος έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας σέντερ:

«Στο τέλος ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Είναι πλασματικό το σκορ. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα με καλούς παίκτες και προπονητή. Παίξαμε πάρα πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.715 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τις διαφορές που χτίστηκαν: «Λόγω των ελλείψεων και των προβλημάτων όλοι ήμασταν συγκεντρωμένοι και τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια σε όλους».

Για τη νίκη με 25 πόντους: «Δεν σημαίνει τίποτα για το δεύτερο παιχνίδι. Κοιτάμε την συνέχεια και το δεύτερο παιχνίδι που θα είναι διαφορετικό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...