ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μανωλόπουλος: «Η ομάδα έβγαλε πάθος»

Στην εικόνα της ομάδας, αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, μετά την επιβλητική νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Μανωλόπουλος: «Η ομάδα έβγαλε πάθος»

Ο Έλληνας τεχνικός, παράλληλα αναφέρθηκε και στους συνεργάτες του, καλωσορίζοντας τον Άρη Λυκογιάννη στο τιμ των πρασίνων, ενώ μίλησε και για τη συνέχεια της σειράς αρχής γενομένης από το ματς της Πέμπτης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Για εμάς ήταν ένα δύσκολο ματς γιατί είχαμε πάρα πολλά προβλήματα με τραυματισμούς. Παίζαμε με τον ΠΑΟΚ που είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα με ρόστερ και προπονητή. Όσους παίκτες είχαμε τις τελευταίες μέρες, δούλεψαν πολύ καλά, τους ευχαριστώ για τη συγκέντρωση που έδειξαν. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την άμυνα στο δεύτερο μέρος, έβγαλαν πάθος και μέσω αυτής βρήκαμε λύσεις επιθετικά.

Πήραμε ενέργεια απ’ την άμυνα και γι’ αυτό βελτιωθήκαμε στο άλλο μέρος του παρκέ. Ο Παναθηναϊκός πρέπει πάντα να ξεκινά απ’ την πιεστική άμυνα και να προσπαθεί να παίξει στην επίθεση. Είχαμε ένα θέμα με πάσες, θέλουμε περισσότερο passing game και πρέπει να βελτιωθούμε σ’ αυτό το κομμάτι».

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.587 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τους συνεργάτες του:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον συνεργάτη μου τον Νίκο Παππά, τράβηξε πολλά τις τελευταίες δύο εβδομάδες μετά την αποχώρηση του Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Ήμασταν οι δυο μας. Όπως παράλληλα και να καλωσορίσω τον κόουτς Λυκογιάννη. Δεν γνωριζόμαστε, μόνο ένα γεια λέγαμε, αλλά θεωρούσα ανέκαθεν πως είναι ένας πολύ καλός προπονητής και γι’ αυτό ήθελα να συνεργαστούμε. Νιώθω πολύ τυχερός που θα ‘μαστε μαζί πλέον».

Για τη συνέχεια και το δεύτερο ματς την Πέμπτη:

«Περιμένουμε πως ο ΠΑΟΚ θα ‘ναι πολύ καλύτερος την Πέμπτη. Θα είναι άλλο ματς, θα έχουμε και τον κόσμο μας που μας δίνει ενέργεια. Θα πρέπει να… ξεχάσουμε τι έγινε απόψε, η διαφορά δεν παίζει κανέναν ρόλο και θα πρέπει να μείνουμε απόλυτα προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. Είμαι βέβαιος πως ο ΠΑΟΚ θα εμφανιστεί διαφορετικός».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.