ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λυκογιάννης: «Περιμένω διαφορετικό τον ΠΑΟΚ»

Διαφορετικό ματς και διαφορετικό ΠΑΟΚ περιμένει ο Άρης Λυκογιάννης, όπως δήλωσε μετά τη νίκη του τριφυλλιού και το 1-0 στη σειρά κόντρα στον Δικέφαλο.

Λυκογιάννης: «Περιμένω διαφορετικό τον ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Το σημαντικό για εμάς είναι ότι καταφέραμε να πάρουμε ένα κρίσιμο ματς, ειδικά χωρίς κόσμο και με προβλήματα τραυματισμών. Σε κάποια σημεία του παιχνιδιού μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι, όπως στην άμυνα που παίξαμε στο δεύτερο μέρος. Στην επίθεση πρέπει να διορθώσουμε πράγματα και να διαβάζουμε καλύτερα το παιχνίδι στο 5 εναντίον 5», ανέφερε αρχικά.

«Ήμασταν λίγο νευρικοί στην αρχή κι είχαμε κακές επιλογές. Στο δεύτερο ημίχρονο η άμυνα μας έδωσε ρυθμό, δουλέψαμε καλά την επίθεσή μας και τιμωρήσαμε τον ΠΑΟΚ. Τελείωσε το ματς, κάναμε απλά το 1-0 και την Πέμπτη (28/5) θα έχουμε ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι. Περιμένω τον ΠΑΟΚ αρκετά διαφορετικό, χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες που έχουμε στη διάθεσή μας», συμπλήρωσε.

Για το ρόστερ της ομάδας: «Όλοι πρέπει να καταλάβουν σε ποιον σύλλογο βρίσκονται. Όταν είσαι στον Παναθηναϊκό πρέπει να είσαι έτοιμος να δώσεις τον καλύτερό σουτ εαυτό. Παιδιά με ταλέντο και στοιχεία υπάρχουν. Εμείς τους βοηθάμε στις αδυναμίες τους».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 44.604 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσο για το πως ήταν η πρώτη του φορά στον πάγκο των «πρασίνων»: «Δεν αλλάζει κάτι αναφορικά με τη δουλειά και τη διαδικασία. Το μέγεθος του συλλόγου είναι διαφορετικό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...