ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ατομικό ο Μπατίστα

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το δεύτερο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό του ΟΑΚΑ, με τον Εστεμπάν Μπατίστα να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Ατομικό ο Μπατίστα

Η εμφατική εμφάνιση και η νίκη στο πρώτο ματς κόντρα στο Δικέφαλο, ανήκει στο παρελθόν, με τον Παναθηναϊκό να ετοιμάζεται για το δεύτερο ματς της σειράς αυτή τη φορά με την παρουσία του κόσμου του.

Οι πράσινοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ματς της Πέμπτης (28/05), με μοναδικό απόντα τον Εστεμπάν Μπατίστα που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, καθώς δεν υποχώρησαν οι ενοχλήσεις που αισθάνεται στον υποκνημίδιο μυ, με την παρουσία του στο ματς, να παραμένει αμφίβολη.

Παράλληλα στην ΚΑΕ, περιμένουν και τη βοήθεια από τον κόσμο, καθώς η τιμωρία των τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών ολοκληρώθηκε, μετά τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 27.851 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.