ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κουτρουμπής: «Νίκη μπροστά στον κόσμο μας»

Διαφορετικό ΠΑΟΚ περιμένει στη Λεωφόρο ο Γιώργος Κουτρουμπής, ενώ αναφέρθηκε και στη θέση που τον χρησιμοποιεί ο Γιάννης Αναστασίου.

Κουτρουμπής: «Νίκη μπροστά στον κόσμο μας»

Ο αμυντικός του τριφυλλιού, στάθηκε στη συγκέντρωση που έδειξαν στο ματς οι συμπαίκτες του και τόνισε πως θέλει νίκη την Κυριακή μπροστά στο κοινό της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν μια μεγάλη νίκη σήμερα. Ο ΠΑΟΚ ήθελε πολύ τη νίκη, γιατί δεν είχε κερδίσει τα δύο προηγούμενα παιχνίδια του. Εμείς ήρθαμε για ένα θετικό αποτέλεσμα και τελικά πήραμε αυτή τη νίκη. Από την αρχή των πλέι οφ είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, έχουμε δουλέψει πολύ γι’ αυτό το στόχο και αυτό μας βγαίνει στους αγώνες. Δεν τελείωσε η πρώτη θέση, θέλουμε τη νίκη και στο επόμενο παιχνίδι, στη Λεωφόρο για να την εξασφαλίσουμε.

Περιμένουμε ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι καλύτερος, γιατί θα είναι η τελευταία του ευκαιρία, όμως εμείς θα είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας και πιστεύω ότι μαζί με τον κόσμο μας θα πανηγυρίσουμε τη νίκη».

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ
Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ 3.340 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη θέση του αμυντικού χαφ που αγωνίζεται: «Παίζω για πρώτη φορά σε αυτή τη θέση, δουλεύω όσο μπορώ και ο προπονητής με εμπιστεύτηκε από το πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ. Εγώ δεν έχω κάποια προτίμηση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.