Παρασκήνια

O αδέκαστος Παπαλάκης ξανά στην ΕΕΑ!

O αδέκαστος Παπαλάκης ξανά στην ΕΕΑ!

Ανακοινώθηκε η νέα σύνθεση της ΕΕΑ και το SDNA έχει όλο το ρεπορτάζ για τον πρόεδρο της Επιτροπής που θα ξετινάξει όλους τους φακέλους. Ο Κοντονής αναβαθμίζει την ΕΕΑ και το αποδεικνύει με την επιστροφή Παπαλάκη.

Οι απειλές κατά της ζωής του, όπως είχε καταγγείλει, δεν πτοούν τον Κωνσταντίνο Παπαλάκη, ο οποίος αποδέχτηκε την πρόσκληση του Σταύρου Κοντονή και επιστρέφει –μετά Βαΐων και κλάδων- στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με σκοπό να αυστηροποιηθούν οι έλεγχοι και να εφαρμοστούν οι νόμοι και οι κανονισμοί στον επαγγελματικό αθλητισμό.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, από την πρώτη στιγμή είχε εκφράσει την πρόθεση του να αναβαθμίσει το ρόλο της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού κάτι που ορίζεται στον Νόμο που πέρασε από τη Βουλή αλλά θα τονίζεται και στο νομοσχέδιο που θα ετοιμαστεί για τα θέματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα και ο κ.Κοντονής επιθυμεί να τα επιλύσει.

Ο κ.Παπαλάκης, Αντιπρόεδρος Αρείου Πάγου επί τιμή, είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «Κόκκινο 105,5» και την εκπομπή της Αλέκας Ζουμή και έκανε συγκλονιστικές αποκαλύψεις, τις οποίες είχε αναδείξει το SDNA και τις παραθέτει στο ηχητικό που βρίσκεται στο τέλος του κειμένου για να τις θυμηθούν όσοι τις άκουσαν τότε ή να τις πληροφορηθούν εκείνοι που δεν τις γνωρίζουν. Αξίζει να τις ακούσετε, θα εντυπωσιαστείτε.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

Exit mobile version