ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Αφρουδάκης: «Την Παρασκευή για το καλύτερο δυνατό»

Ο Γιώργος Αφρουδάκης αφού αναφέρθηκε στην αποβολή του και στο τι είπε στον διαιτητή, τόνισε πως ο Παναθηναϊκός θα πάει για το καλύτερο δυνατό στον δεύτερο τελικό της Παρασκευής με τον Ολυμπιακό.

Αφρουδάκης: «Την Παρασκευή για το καλύτερο δυνατό»

Ο αρχηγός του τριφυλλιού σχολίασε το τελικό σκορ και είπε πως το 16-2 δεν δείχνει την εικόνα του αγώνα. Παράλληλα μίλησε για την σημαντική απουσία του Παπαδόγκωνα που θα έδινε το κάτι παραπάνω στην επίθεση της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο αρχηγός των «πράσινων» στην κάμερα της Nova:

«Ο διαιτητής άκουσε κάτι διαφορετικό από αυτό που είπα και γι’ αυτό με απέβαλε με αντικατάσταση. Δεν είναι δίκαιο το σκορ 16-2, με βάση την αρχική εικόνα του ματς. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά από το β’ οκτάλεπτο άνοιξε το σκορ. Φάνηκε πολύ η απουσία του Παπαδόγκωνα, που είναι από τους βασικούς μας παίκτες στην επίθεση. Η αγωνιστική διαφορά είναι μεγάλη με τον Ολυμπιακό, αλλά την Παρασκευή θα πάμε για το καλύτερο δυνατό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...