ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πάθος που μας «φτιάχνει»

Ο Σωτήρης Νίνης θέλει ΠΟΛΥ την επιστροφή του σε πρωταγωνιστικό επίπεδο.

Πάθος που μας «φτιάχνει»

Πήρε το μάτι σας το πάθος που βγάζει ο Σωτήρης Νίνης στο γκολ του Ταυλαρίδη; Χαζεύαμε καρέ-καρέ τις φωτογραφίες που επικεντρώθηκαν στο πρόσωπό του μετά το 0-1 στην Τούμπα και τρομάξαμε (με την καλή έννοια) με το… γυαλισμένο μάτι και τις τεντωμένες φλέβες στο λαιμό.

Ο βιρτουόζος χαφ είχε ένα λόγο παραπάνω ν’ αγωνιστεί καλά στη Θεσσαλονίκη (πέρσι ο Χουμπ Στέφενς δεν τον πίστεψε), όσο είχε δυνάμεις ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου. Ο μικρός το έχει πάρει πατριωτικά να πρωταγωνιστήσει ξανά και το πάθος του ξεχειλίζει!

Ξεχάσατε την αντίδρασή του προς τους οπαδούς του ΟΦΗ μετά το τρίτο γκολ της ομάδας στην Κρήτη που κατακρίθηκε έντονα από την πλειοψηφία των ΜΜΕ δευτερόλεπτα μετά την λήξη του ματς όταν (φυσικά!!!) τα καραγκιοζιλίκια του Παϊτίμ Κασάμι κόντρα στην ΑΕΚ έγιναν… μονόστηλο;

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.138 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...