ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαγιάννης: «Πήραμε την νίκη λόγω άμυνας»

Η άμυνα ήταν αυτή που έδωσε την νίκη στον Παναθηναϊκό στο σημερινό παιχνίδι, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε μετά το ματς ο Γιώργος Παπαγιάννης.

Παπαγιάννης: «Πήραμε την νίκη λόγω άμυνας»

Ο νεαρός σέντερ αναφέρθηκε στο καθαρό μυαλό που δεν υπήρχε σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά και στην κούραση και στην συνέχεια πρόσθεσε πως για τον ίδιο είναι μία ξεχωριστή εμπειρία τα πλέι οφ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA:

«Το πλάνο είναι να παίζουμε σκληρή άμυνα και το κάνουμε. Παίξαμε δυνατά από την αρχή και πήραμε την νίκη χάρη στην άμυνά μας. Χάσαμε λίγο το μυαλό μας, υπήρχε κούραση. Αλλά μετά πήραμε προβάδισμα και συνεχίσαμε μέχρι το τέλος». Όσο για το χρόνο συμμετοχής που πήρε«Ο κόουτς Μανωλόπουλος μου έδωσε πάλι χρόνο συμμετοχής, ήθελε να παίξω δυνατά και το έκανα. Είναι μια ξεχωριστή εμπειρία για εμένα τα πλέι οφ και συνεχίζω. Όσο μου δίνονται ευκαιρίες εγώ θα προσπαθώ. Μαζί με την βοήθεια των υπολοίπων θα φτάσουμε στο καλύτερο. των υπολοίπων θα φτάσουμε στο καλύτερο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.