ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λυκογιάννης: «Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη»

Ο Άρης Λυκογιάννης μίλησε στην κάμερα της Nova για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και όπως είπε όλοι περιμένουν ένα δύσκολο παιχνίδι στην Πυλαία, στο τρίτο ημιτελικό της σειράς.

Λυκογιάννης: «Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη»

Ο στενός συνεργάτης του Σωτήρη Μανωλόπουλου, αναφέρθηκε στον τεχνικό του Παναθηναϊκού, μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα, αλλά και για τους Μποχωρίδη και Παπαγιάννη.

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

Για το 17-0 και την κατάσταση του Παναθηναϊκού: «Στο σημείο του 17-0 ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε την αδράνειά μας. Χάσαμε πολλές φάσεις στο ανοιχτό γήπεδο και δεν είχαμε συγκέντρωση. Δεν λειτουργήσαμε καλά και σταματήσαμε να είμαστε δυνατοί στην άμυνα που είναι σημαντικό κομμάτι αυτή την περίοδο για εμάς. Χρειαζόμαστε χρόνο για να βελτιωθούμε στο 5 εναντίον 5». 

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 44.604 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τις αλλαγές που γίνονται στην ομάδα: «Αυτή τη στιγμή στην κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα με τις αλλαγές και τους τραυματισμούς υπάρχει μια σταθερά: η άμυνα. Επίσης, οι καλές άμυνες σου δίνουν δυνατότητες στο ανοιχτό γήπεδο, κάτι το οποίο κυνηγάμε ρισκάροντας. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τις προπονήσεις για να βελτιωθούμε στο τι συμβαίνει στο ανοιχτό γήπεδο». 

Για τον Μποχωρίδη και τον Παπαγιάννη: «Ο Μποχωρίδης δεν είναι άπειρος. Έχει εικόνες και παραστάσεις από την Α1. Αυτή είναι και η ομαλή μετάβαση. Όπως είχε γίνει και με τον Γιάνκοβιτς και τον Παππά στον Πανιώνιο. Για τον Παπαγιάννη υπάρχει ένας βαθμός δυσκολίας. Είναι ένα παιδί με πλούσια τεχνικά προσόντα, είναι δυνατός, αλλά του λείπουν οι παραστάσεις». 

Για την πορεία του στον Κολοσσό: «Στον Κολοσσό όλα ήταν θέμα δουλειάς. Είχαμε καλή χημεία και καλούς χαρακτήρες. Οι παίκτες πάντα είναι πρωταγωνιστές. Είχα την τύχη να συνεργαστώ με παιδιά που ήθελαν και να δουλέψουν και να ακούσουν. Το μπάσκετ είναι παιχνίδι και πρέπει να το ευχαριστιέσαι». 

Για την δουλειά του στον Παναθηναϊκό: «Η διαδικασία είναι ακόμα ίδια, αν και γίνεται πιο σκληρή δουλειά. Το μέγεθος του συλλόγου αλλάζει, ο τρόπος δουλειάς και σκέψης όχι». 

Για την χημεία του με τον κόουτς Μανωλόπουλο: «Με τον Μανωλόπουλο δεν γνωριζόμαστε σε προσωπικό επίπεδο. Το μπάσκετ είναι το κοινό, προσωπικά δεν είχαμε επαφή. Η συνεργασία μας έχει την δυσκολία στο τι πρέπει να γίνει στην ομάδα τη δεδομένη στιγμή. Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στις ανάγκες της ομάδας. Χωρίς να υπάρχει προεργασία και δεδομένης της κρισιμότητας της περιόδου θεωρώ ότι έχουμε καλή συνεργασία και καλή χημεία μέχερι στιγμής». 

Για το ματς στην «Πυλαία»: Σαφέστατα είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να παίξει πιο σκληρά και να βγάλει ενέργεια. Θα παίξει μεγάλο ρόλο το πώς θα είμαστε εμείς. Από εκεί και πέρα θα δούμε την αντίδρασή μας στο εκτός έδρας ματς. Περιμένουμε ένα πιο δύσκολο παιχνίδι μετά το 2-0. Ο ΠΑΟΚ θα παίξει πιο απελευθερωμένα και θα θελήσει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.