ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στα ΜΜΕ του εξωτερικού η «Εγκληματική Οργάνωση»

Το θέμα της Εγκληματικής Οργάνωσης «πάιζει» και στα ξένα ΜΜΕ, με την ιστοσελίδα «inside world football», να είναι η πιο πρόσφατη.

Στα ΜΜΕ του εξωτερικού η «Εγκληματική Οργάνωση»

Το θέμα της εγκληματικής οργάνωσης στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου κάνει εδώ και καιρό το γύρο του κόσμου. Οι τελευταίες εξελίξεις στη FIFA, δεν αποκλείεται μάλιστα να επισπεύσουν τις εγχώριες διαδικασίες και να αρχίσει σιγά σιγά να ξεκαθαρίζει το τοπίο σχετικά με τους κατηγορούμενους αλλά και τις ομάδες που εμπλέκονται στην υπόθεση. Το παραπάνω, είναι ουσιαστικά αυτό που υποστηρίζει στον επίλογο του θέματός της και η έγκυρη διεθνής ιστοσελίδα insideworldfootball.com, η οποία ασχολείται με όσα απασχολούν το ευρωπαϊκό και παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο τίτλος του θέματος: «Στους 41 οι κατηγορούμενοι για το ελληνικό σκάνδαλο στημένων αγώνων».

Το θέμα ξεκινά με μια σύντομη περίληψη της υπόθεσης, τονίζοντας πως «οι έξι ακόμη ποδοσφαιριστές που προστέθηκαν στο κατηγορητήριο ανέβασαν τον αριθμό των κατηγορούμενων στους 41, την ώρα που ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού θα απολογηθεί σύντομα και ο αντιπρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας παραιτήθηκε».

Το ρεπορτάζ αναφέρει επιπροσθέτως ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατηγορείται για πέντε κακουργήματα (σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, απάτη, δωροδοκία, ψευδορκία και στήσιμο ποδοσφαιρικών αγώνων) όπως και την αυτόβουλη παρουσία του στην Ευελπίδων προκειμένου να ζητήσει να απολογηθεί μετά τους ποδοσφαιριστές της Βέροιας που επίσης κατηγορούνται.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.376 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ακολούθως, αναφορά γίνεται στην παραίτηση του Χριστόφορου Ζωγράφου την Τετάρτη, αλλά και στην ατάκα του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή στη Βουλή: «Η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο».

Δείτε το ρεπορτάζ του «inside world football».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.