ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σενάρια για Ντιγκάρ!

Σύμφωνα με το france football, ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον χαφ της Νις, Ντιντιέ Ντιγκάρ!

Σενάρια για Ντιγκάρ!

Ο 29χρονος αμυντικός μέσος, που πέρυσι είχε ακουστεί για τον Ολυμπιακό, φαίνεται να αρέσει στους «πράσινους», όπως γράφουν οι Γάλλοι. Μάλιστα, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, το «τριφύλλι» προτίθεται να κάνει πρόταση για να φέρει στην Αθήνα τον ποδοσφαιριστή.

Ο ύψους 1,83 Γάλλος χαφ έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με την ομάδα του, αλλά μπορεί να μείνει ελεύθερος με ένα μικρό ποσό. Είναι δεξιοπόδαρος και μπορεί να παίξει και ως στόπερ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.