ΚΛΕΙΣΙΜΟ

KIFISIA CITY RUN

Με εξαιρετική επιτυχία και πρωτοφανή συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το γνωστό πλέον “KIFISIA CITY RUN”, την Κυριακή 24 Μαΐου, στην Κηφισιά.

KIFISIA CITY RUN | panathinaikos24.gr

Με εξαιρετική επιτυχία και πρωτοφανή συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το γνωστό πλέον “KIFISIA CITY RUN”, την Κυριακή 24 Μαΐου, στην Κηφισιά.

Μετά το ατύχημα: Οι φωτό-ντροπή του Σουμάχερ που διέρρευσαν για πρώτη φορά
Μετά το ατύχημα: Οι φωτό-ντροπή του Σουμάχερ που διέρρευσαν για πρώτη φορά 520.273 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Υπεύθυνοι για τη διοργάνωση ήταν το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας», ο Δήμος Κηφισιάς, η αθλητική εταιρεία PUMA, και το All About Running. Μέρος των εσόδων θα διατεθούν υπέρ του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ.

11245445_10152990002428261_1870054963_n

H προσέλευση ξεπέρασε φέτος κάθε προηγούμενο, σε έναν αγώνα γιορτή για μικρούς και μεγάλους οι οποίοι απήλαυσαν τις μαγευτικές διαδρομές του καλλικρατικού Δήμου μας.

Αξίξει να αναφέρουμε τους νικητές των αγώνων:

Στον ημιμαραθώνιο, στους άνδρες ο  Γεωργόπουλος Χριστόφορος και στις γυναίκες η Μαρία Κρόκου. Στα 10χλμ, ο Κουτσούμπας Νικόλαος και η Χριστίνα Σαμπατακάκη ενώ στα 5χλμ, ο Δρόσος Κωνσταντίνος και η Μαυριτοπούλου Ελένη.

11272060_10152990002423261_1977471616_n

Αξίξουν επίσης θερμά συγχαρητήρια και στους μικρούς μας αθλητές που με την παρουσία τους έδωσαν μοναδικό παλμό στη διοργάνωση.

1000μ. Πρώτος ο Παπαδόπουλος Κωστής, δεύτερος ο Πανάς Αναστάσης και τρίτη η Τσαπαλή Μαριάννα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υποστηρικτές του ‘’ΚIFISIA CITY RUN’’, το φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ, τις μπανάνες DOLL, τον ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΧΑΛΒΑ, το RED BULL και την LIFEGUARD HELLAS (κέντρο εκπαίδευσης ναυαγοσωστών) καθώς και στους χορηγούς επικοινωνίας, την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, το portal ΚΗΦΙΣΙΑ 24.gr, το Runner magazine και το περιοδικό SPORTY.

Αυτή η μεγάλη γιορτή δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την σημαντική συμβολή της Τροχαίας Κηφισιάς του Διοικητή και των Τροχονόμων της, του ΟΑΣΑ,  τους υπαλλήλους του Δήμου Κηφισιάς για την εθελοντική συμμετοχή τους που ήταν καταλυτική για την διεξαγωγή του Αγώνα καθώς και του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Τμ. Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού. Επίσης ευχαριστούμε ιδιαίτερα το Νίκο Καρανικόλα για την φωτογραφική κάλυψη της διοργάνωσης.

Η Διοίκηση του Ν.Π.Δ.Δ. ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Υπεύθυνο της Puma κ. Γιάννη Σούμπαση και τον Πρωταθλητή κ. Νίκο Πολιά για την ουσιαστική συμβολή τους στην Διοργάνωση και στην επίτευξη των σκοπών του Αγώνα που είναι η προώθηση του κινήματος για άθληση, ο αθλητικός τουρισμός στην πόλη μας και η καθιέρωση του Αγώνα «ΚΗΦΙΣΙΑ- CITY RUN»

11225621_10152990002398261_48278455_n

Στους Αγώνες παραβρέθηκαν: ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος, οι συνδιοργανωτές του Αγώνα κ. Σταύρος Ζαπάντης Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Αθλητισμού- Πολιτισμού, ο Αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. και Υπεύθυνος Αθλητισμού κ. Αχιλλέας Κουρέπης,  η Αντιδήμαρχος Δημοτικών Πόρων κ.Σίσσυ Παπασπύρου, ο κ. Χρήστος Καλός Αντιδήμαρχος Καθαριότητας ηλεκτροφωτισμού και Προγραμματισμού,  ο εντεταλμένος σύμβουλος Παιδικών Σταθμών κ. Γιάννης Παντελεάκης. 

Στιγιμιότυπα: Youtube kifisia city run video:

Υποκλίνεται η Ευρώπη: Η ιδέα που έριξε ο Τζεφ Μπέζος για τη Νάξο την φέρνει 100 χρόνια μπροστά απ’ την υπόλοιπη Ελλάδα
Υποκλίνεται η Ευρώπη: Η ιδέα που έριξε ο Τζεφ Μπέζος για τη Νάξο την φέρνει 100 χρόνια μπροστά απ’ την υπόλοιπη Ελλάδα 184.224 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάνε subscribe στo Youtube κανάλι του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close