ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπούρμπος: «Στο χέρι μας είναι»

Ο Χρήστος Μπούρμπος ξεκαθαρίζει πως είναι στο χέρι του Παναθηναϊκού να εξασφαλίσει αύριο την πρώτη θέση των πλέι οφ, αρκεί απλά να δείξει την ίδια συγκέντρωση και σοβαρότητα.

Μπούρμπος: «Στο χέρι μας είναι»

Ο αμυντικός των πρασίνων αναφέρθηκε στην κακή εικόνα που έδειξε η ομάδα πριν την έναρξη των πλέι οφ και πρόσθεσε πως στα τρία παιχνίδια ο Παναθηναϊκός έδειξε σοβαρότητα και έπαιξε καλό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην Nova:

«Κάθε παιχνίδι στα play offs είναι σημαντικό. Δείξαμε και στα τρία πρώτα παιχνίδια μεγάλη σοβαρότητα και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Όσο σημαντικό ήταν το ματς της Τούμπας, άλλο τόσο σημαντικό είναι και το παιχνίδι της Λεωφόρου με τον ΠΑΟΚ, ώστε να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε για να …τελειώνουμε μια ώρα νωρίτερα με την πρώτη θέση. Το παιχνίδι θα εξαρτηθεί από εμάς. Από τη διάθεση και τη σοβαρότητα που θα δείξουμε.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.771 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σκεφτόμασταν τα play offs και δουλεύαμε για αυτά στο τέλος της κανονικής περιόδου γι’ αυτό δεν είχαμε καλά αποτελέσματα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.