ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μαυροκεφαλίδης: «Ο χρόνος δεν λειτουργεί υπέρ μας»

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης γράφει στο blog του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ. για τις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ και τον ρυθμό που δεν μπορεί να βρει η ομάδα, λόγω των πολλών προβλημάτων.

Μαυροκεφαλίδης: «Ο χρόνος δεν λειτουργεί υπέρ μας»

Ο κορυφαίος ίσως παίκτης του Παναθηναϊκού στα φετινά πλέι οφ, αναφέρεται σε αυτά που θα πρέπει να κάνει η ομάδα για να πάρει την πρόκριση στους τελικούς και τονίζει πως ο ΠΑΟΚ θέλει μεγάλη προσοχή.

Αναλυτικά το blog του Λουκά Μαυροκεφαλίδη:

«Καλησπέρα σε όλους,

Καταφέραμε να πετύχουμε το πρώτο ζητούμενο μας για τα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ στην έδρα μας, που ήταν να προστατεύουμε το πλεονέκτημα μας και να πάμε στη Θεσσαλονίκη για την πρόκριση. Τον τελευταίο καιρό πέραν των αλλαγών αντιμετωπίσαμε και πολλά προβλήματα από τους τραυματισμούς.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.091 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Άρα, αυτό δεν μας βοηθά στο να βρούμε έναν καλό ρυθμό και να προλάβουμε ν’ αφομοιώσουμε απόλυτα αυτά που θέλει ο προπονητής μας. Ο χρόνος δεν λειτουργεί υπέρ μας και γνωρίζουμε πως δεν έχουμε την άνεση και το περιθώριο για να μπορέσουμε να δουλέψουμε μακριά από την πίεση.

Έχουμε μπροστά μας ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Τρίτη στην Πυλαία. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ πιο ανταγωνιστικός στην έδρα του, εξάλλου τον έχουμε αντιμετωπίσει δύο φορές κατά τη διάρκεια της χρονιάς και το ξέρουμε καλά.

Θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του, θα έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και οφείλουμε να είμαστε πιο προσεκτικοί ώστε να πάρουμε τη νίκη που θα μας εξασφαλίσει από το τρίτο ματς την πρόκριση στους τελικούς των πλέι οφ.

Βασικό μας μέλημα είναι να μην παρουσιάζουμε μεγάλα διαστήματα πτώσης στην απόδοση μας, να μη χάνουμε την αμυντική μας συνοχή και να παίρνουμε την κατάλληλη απόφαση στην επίθεση. Έτσι, θα ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα και θα καταφέρουμε να φτάσουμε στον στόχο μας.

Τα ξαναλέμε σύντομα, Λουκάς»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.