ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Ήττα στα πέναλτι

Σε ένα παιχνίδι με δύο δοκάρια και πολλές τελικές ευκαιρίες, το οποίο τελικά κρίθηκε στην διαδικασία των πέναλτι, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 4-3 από την Παρτίζαν και την Κυριακή θα παίξει κόντρα στην Γούεστ Μπρομ, για την 3η θέση του Elite Neon Cup.

Ήττα στα πέναλτι

Οι Σέρβοι ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και έχασαν κλασικές ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη-πρόκριση, η οποία τελικά ήρθε μέσω της διαδικασίας των πέναλτι. Στον μεγάλο τελικό η Παρτίζαν θα αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Σίτι.

Στο πρώτο ημίχρονο η Παρτιζάν ήταν αυτή που είχε περισσότερη ώρα τη μπάλα στην κατοχή της, όμως ο Παναθηναϊκός δημιούργησε τις κλασικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Οι Σέρβοι απείλησαν πρώτοι, στο ξεκίνημα του ματς, με τον Βλάχοβιτς, όμως από εκεί και πέρα ανέλαβαν δράση οι «πράσινοι».

Αρχικά, ο Χριστοδούλου ύστερα από κάθετη πάσα του Αντωνίου, έπιασε το σουτ στην κίνηση, όμως ο Άντιτς έδιωξε εντυπωσιακά με τα πόδια και κράτησε το μηδέν για την εστία του, ενώ λίγο αργότερα ο ίδιος παίκτης του Παναθηναϊκού έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Σέρβου γκολκίπερ και οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το πρώτο ημίχρονο ισόπαλες χωρίς σκορ.

Στην επανάληψη οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Η Παρτίζαν ανέβασε την απόδοση της, πίεσε ασφυκτικά τον Παναθηναϊκό και σε τρεις περιπτώσεις άγγιξε το γκολ. Την αρχή έκανε ο Ζεκάι που με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, ενώ λίγο αργότερα ο Σέχοβιτς με δυνατό σουτ από αριστερά έστειλε τη μπάλα δίπλα από την εστία του Άντιτς.

Οι Σέρβοι πάντως δεν το έβαλαν. Συνέχισαν να πιέζουν τον Παναθηναϊκό για να φτάσουν στο γκολ, όμως και πάλι σημάδεψαν δοκάρι. Αυτή τη φορά ήταν ο Βλάχοβιτς. Ο αρχηγός της Παρτίζαν αφού απέφυγε δύο παίκτες από δεξιά, δοκίμασε το σουτ, όμως η μπάλα τράνταξε το δεξί δοκάρι της εστίας του Παναθηναϊκού και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί, η Παρτιζάν αποδείχθηκε πιο ψύχραιμη και ταυτόχρονα εύστοχη και εξασφάλισε την πρόκριση στον τελικό του τουρνουά επικρατώντας 4-3 των «πρασίνων».

Μετά το τέλος του ματς οι παίκτες της Παρτίζαν συγκεντρώθηκαν στο κέντρο του γηπέδου και πανηγύριζαν τραγουδώντας συνθήματα του ΠΑΟΚ!

Παρτίζαν: Άντιτς, Σιμούνοβιτς, Σέχοβιτς, Μάρκοβιτς, Ζέγιτς, Σεκάι, Κοκίρ, Σεχάπι, Μιλοσάβλιεβιτς, Βλάχοβιτς, Νόβιτς.

Παναθηναϊκός: Πάρτικα, Ντούρο, Μανιδάκης, Ζωγραφάκης, Παλασκόνης, Σπίνος, Καλομοίρης, Σκεντεράι, Αντωνίου, Χριστοδούλου, Κούτζης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ