ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Άλλη μία φορά Μάρκους! (Vids)

Ο Μάρκους Μπεργκ είναι ο ...δήμιος του ΠΑΟΚ (7 γκολ, 6 αναμετρήσεις) και καλείται σήμερα να σκοράρει άλλη μία φορά και να στείλει τον Παναθηναϊκό στα ...αστέρια.

Άλλη μία φορά Μάρκους! (Vids)

Ο Μάρκους Μπεργκ αποδεικνύεται δήμιος του ΠΑΟΚ, καθώς συνολικά σε όλες τις αναμετρήσεις ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον «δικέφαλο», τα τελευταία δύο χρόνια ο Σουηδός μετράει επτά γκολ, από τα 14 που έχει βάλει συνολικά το «τριφύλλι». Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής έχει πετύχει δύο χατ-ρικ απέναντι στον ΠΑΟΚ με το πρώτο μάλιστα να γίνεται σε τελικό Κυπέλλου.

Δείτε τα γκολ:

7η αγωνιστική 2013-14 ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-1

Τελικό Κυπέλλου Ελλάδος 2013-14 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 4-1

27η αγωνιστική σεζόν 2014-15 Παναθηναϊκός -ΠΑΟΚ 4-3

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.