ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μέντες: «Ωραίο κλαμπ για να παίζεις ποδόσφαιρο ο ΠΑΟ»

Μπορεί να μην έχει αγωνιστεί πολύ φέτος, μπορεί να μην βρίσκεται στην περσινή του κατάσταση, ωστόσο ο Νταβίντ Μέντες χαίρεται να παίζει για τον Παναθηναϊκό, ενώ αναγνωρίζει και αυτός πως ξέρει κανείς ότι κάποια παιχνίδια έχουν σίγουρο νικητή, εκ των προτέρων…

 Μέντες: «Ωραίο κλαμπ για να παίζεις ποδόσφαιρο ο ΠΑΟ»

Αναλυτικά όσα είπε ο Ολλανδός χαφ του «τριφυλλιού» στο «Voetbal International»:

«Έπαιξα λιγότερο μετά το χειμώνα φέτος. Είχα κάποιους μικροτραυματισμούς, αρρώστησα και είχα και μία κόκκινη κάρτα στο κύπελλο. Δεν είμαι χαρούμενος. Στη θέση μου παίζει πλέον ο Έλληνας Αναστάσιος Λαγός. Κάθε τόσο ήμουν στον πάγκο, πολλές φορές και εκτός αποστολής. Έτσι είναι πολύ δύσκολο να βρω ρυθμό».

Για το μέλλον του:

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.237 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Για το μέλλον μου τίποτα δεν είναι σίγουρο, όχι μόνο για τις αγωνιστικές συνθήκες, αλλά και για τους Έλληνες φιλάθλους που μπαίνουν στο γήπεδο…. Δεν υπάρχει κανένας έλεγχος και μερικά παιχνίδια ξέρεις από πριν ποιος θα τα κερδίσει, ενώ εκκρεμούν και κάποιες αγωγές κατά διαιτητών και προέδρων ομάδων. Έχω όμως έναν ακόμη χρόνο στο συμβόλαιό μου. Φαντάζομαι ότι θα παίζω ποδόσφαιρο. Παραμένω ανταγωνιστικός. Θα δούμε τι θα γίνει. Πάντως, ο Παναθηναϊκός είναι ένα πολύ ωραίο κλαμπ για να παίζεις ποδόσφαιρο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.