ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μέντες: «Ωραίο κλαμπ για να παίζεις ποδόσφαιρο ο ΠΑΟ»

Μπορεί να μην έχει αγωνιστεί πολύ φέτος, μπορεί να μην βρίσκεται στην περσινή του κατάσταση, ωστόσο ο Νταβίντ Μέντες χαίρεται να παίζει για τον Παναθηναϊκό, ενώ αναγνωρίζει και αυτός πως ξέρει κανείς ότι κάποια παιχνίδια έχουν σίγουρο νικητή, εκ των προτέρων…

Μέντες: «Ωραίο κλαμπ για να παίζεις ποδόσφαιρο ο ΠΑΟ»

Αναλυτικά όσα είπε ο Ολλανδός χαφ του «τριφυλλιού» στο «Voetbal International»:

«Έπαιξα λιγότερο μετά το χειμώνα φέτος. Είχα κάποιους μικροτραυματισμούς, αρρώστησα και είχα και μία κόκκινη κάρτα στο κύπελλο. Δεν είμαι χαρούμενος. Στη θέση μου παίζει πλέον ο Έλληνας Αναστάσιος Λαγός. Κάθε τόσο ήμουν στον πάγκο, πολλές φορές και εκτός αποστολής. Έτσι είναι πολύ δύσκολο να βρω ρυθμό».

Για το μέλλον του:

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 124.103 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Για το μέλλον μου τίποτα δεν είναι σίγουρο, όχι μόνο για τις αγωνιστικές συνθήκες, αλλά και για τους Έλληνες φιλάθλους που μπαίνουν στο γήπεδο…. Δεν υπάρχει κανένας έλεγχος και μερικά παιχνίδια ξέρεις από πριν ποιος θα τα κερδίσει, ενώ εκκρεμούν και κάποιες αγωγές κατά διαιτητών και προέδρων ομάδων. Έχω όμως έναν ακόμη χρόνο στο συμβόλαιό μου. Φαντάζομαι ότι θα παίζω ποδόσφαιρο. Παραμένω ανταγωνιστικός. Θα δούμε τι θα γίνει. Πάντως, ο Παναθηναϊκός είναι ένα πολύ ωραίο κλαμπ για να παίζεις ποδόσφαιρο».

HIGHLIGHTS