ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μνήμες… Καλλιτζάκη

Δυναμικός, χαρισματικός, «επικοινωνιακός» με τον κόσμο ο Στάθης Ταυλαρίδης φέρνει αρκετά σε «νίντζα»!

Μνήμες… Καλλιτζάκη

Όσο τον παρακολουθείς μέσα στο γήπεδο να «σκυλιάζει», να χειρονομεί, να  κατευθύνει διαρκώς τους συμπαίκτες του, τόσο σου έρχεται να παραλληλίσεις τον Στάθη Ταυλαρίδη με τον Γιάννη Καλλιτζάκη!

Ίδια κοψιά με τον «νίντζα», ο 35χρονος στόπερ, με τον πρώτο ,ωστόσο, να εντάσσεται στον σύλλογο στα 21 του χρόνια, δίπλα σε σπουδαίους συμπαίκτες που τον βοήθησαν να εξελιχθεί και ν΄ αποτελεί 13 χρόνια μετά το κρέμασμα των παπουτσιών του, σημείο αναφοράς της πράσινης ιστορίας.

Θεωρητικά άπαξ κι η ΠΑΕ ψάχνει για δύο σέντερ μπακ, του χρόνου ο βετεράνος άσος προορίζεται για πάγκο (;) αν κι όπως τον βλέπουμε ως τώρα μάλλον από αυτόν θα ξεκινά το βασικό σχήμα! Έπρεπε να ακούγατε το μπιζάρισμα της εξέδρας σε κάθε πετυχημένο, δυναμικό τάκλιν στο β΄ ημίχρονο, ειδικά στη φάση του 63΄ που προλαβαίνει με προβολή τον αντίπαλό του στην γραμμή του άουτ και χειρονομεί εκστασιασμένος με τον κόσμο στην κερκίδα να παραληρεί!

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.418 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.