ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βόκολος: «Σε εξέλιξη οι συζητήσεις για Ελάντερ»

Το ενδιαφέρον για τον Φίλιπ Ελάντερ, επιβεβαίωσε μέσα από δηλώσεις του στο fotbollskanalen, ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» Λεωνίδας Βόκολος.

Βόκολος: «Σε εξέλιξη οι συζητήσεις για Ελάντερ»

Τις τελευταίες ημέρες στο επιτελείο του τριφυλλιού, έχουν ρίξει το βάρος στην υπόθεση του Μίκαελ Εσιέν, όμως τρέχουν και άλλα μεταγραφικά ζητήματα.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Λεωνίδας Βόκολος, μίλησε στο fotbollskanalen, σχετικά με την υπόθεση του αμυντικού της Μάλμε, Φίλιπ Ελάντερ και τόνισε πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον παίκτη με τις συνομιλίες να είναι σε εξέλιξη.

«Υπάρχει ενδιαφέρον για τον παίκτη και είναι σε εξέλιξη συνομιλίες με τον εκπρόσωπο του, τον κ. Νταλίν. Οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη όμως δεν έχουμε πετύχει τον στόχο μας», τόνισε αρχικά ο Λεωνίδας Βόκολος.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.798 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη συνέχεια ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» συμπλήρωσε: «Ο Ελάντερ είναι στην λίστα μας και έχουμε περιθώριο δύο μήνες προκειμένου να βρούμε κεντρικό αμυντικό. Έχουμε πολύ καλή συνεργασία με τον εκπρόσωπο του, όμως δεν υπάρχει κάτι νεότερο στην υπόθεση.

Είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση. Θεωρούμε ότι είναι παίκτης που μπορεί να μας βοηθήσει. Ο Ελάντερ θα ήταν κέρδος για την ομάδα άμεσα αλλά και μελλοντικά».

Παράλληλα το σουηδικό Μέσο, επικοινώνησε με τον Ελάντερ, ο οποίος δεν θέλησε απ’ την πλευρά του να μπει σε λεπτομέρειες, σχετικά με το ενδιαφέρον των πρασίνων και το μόνο που αρκέστηκε να αναφέρει είναι, ότι νιώθει κολακευμένος από τα λόγια του Βόκολου.

«Να είμαι ειλικρινής, δεν έχω ιδέα σε ποιο στάδιο είναι οι διαπραγματεύσεις. Δεν μπορώ να μιλήσω πολύ για κάτι που δεν γνωρίζω καλά. Όμως πρόκειται για τον Παναθηναϊκό, ένα σπουδαίο σύλλογο και είναι κολακευτικό να ακούς θετικά σχόλια από τους ανθρώπους της ομάδας», είπε αρχικά ο Σκανδιναβός αμυντικός.

Όσον αφορά το μέλλον του συμπλήρωσε: «Το πιθανότερο είναι να φύγω από την Μάλμε κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, όμως έχω ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τον σύλλογο. Θα δούμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.