ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Εσωτερική» μεταγραφή ο Κουτρουμπής

Την εμπιστοσύνη του Γιάννη Αναστασίου ξανακέρδισε, ο φορμαρισμένος το τελευταίο διάστημα Γιώργος Κουτρουμπής, που κερδίζει «πόντους» για την παραμονή του στο ρόστερ της επόμενης χρονιάς.

«Εσωτερική» μεταγραφή ο Κουτρουμπής

Στον Παναθηναϊκός εκτός από το project της ενίσχυσης για την επόμενη χρονιά, εδώ και καιρό δουλεύουν και ένα άλλο ζήτημα, με τους παίκτες που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ, με τον Γιάννη Αναστασίου να μοιράζει χρόνο και ευκαιρίες.

Μία απ’ αυτές τις περιπτώσεις είναι και ο Γιώργος Κουτρουμπής, που δείχνει να κερδίζει το «στοίχημα» για περαιτέρω παραμονή του και την επόμενη σεζόν.

Η περίπτωση του, έμοιαζε να είναι τελειωμένη, καθώς μετά την απώλεια της θέσης του στη 11άδα των πρασίνων», έδειχνε να μην βρίσκει χώρο ούτε στον πάγκο. Ο Γιάννης Αναστασίου όμως, που έχει μάθει να δουλεύει με όλο το ρόστερ, του έδωσε την ευκαιρία να αποδείξει πως αξίζει να βρίσκεται στην ομάδα. Το ίδιο έκανε και με άλλους ποδοσφαιριστές όπως π.χ Μπουι, Μπαϊράμι μέσα στη χρονιά, με τους δύο προαναφερθέντες να απογοητεύουν…

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.836 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Έλληνας αμυντικός όμως, έδειξε πως μπορεί να σηκώσει το βάρος της «πράσινης» φανέλας, αφού στα τελευταία ματς, έχει κάνει εντυπωσιακά ματς και δείχνει να έχει ανακτήσει τη χαμένη εμπιστοσύνη του τεχνικού τιμ αλλά και της εξέδρας.

Πλέον όπως φαίνεται τα δεδομένα για την παραμονή του έχουν αλλάξει, με τον Γιάννη Αναστασίου να μπορεί να υπολογίζει σε εκείνον για μια επιπλέον λύση, αφού ο Κουτρουμπής, έκανε πράγματα και θαύματα αγωνιζόμενος σαν αμυντικό χαφ και θα αποτελέσει την «εσωτερική» μεταγραφή της ομάδας, ενόψει νέας χρονιάς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.