ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λιβαθηνός: «Χάρηκα τον Μαυρία και τον Νίνη»

Ο Σπύρος Λιβαθηνός βρέθηκε στη Λεωφόρο παρέα με τον πρώην πρωθυπουργό της χώρας, Κωνσταντίνο Καραμανλή, όπου παρακολούθησαν μαζί το ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

Λιβαθηνός: «Χάρηκα τον Μαυρία και τον Νίνη»

Ο Σπύρος Λιβαθηνός αναφέρθηκε στον Χάρη Μαυρία αλλά και τον Σωτήρη Νίνη, ενώ αναφέρθηκε και στην φιλία του με τον Κώστα Καραμανλή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σπύρος Λιβαθηνός στον «Σπορ FM 94,6»:

Για τη σχέση του με τον πρώην πρωθυπουργό, κ. Κώστα Καραμανλή, και τα όσα συζήτησαν για τον Παναθηναϊκό:

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 66.965 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Είμαστε πολλά χρόνια φίλοι. Με αγαπάει και τον αγαπάω. Με τιμάει που είμαι φίλος με έναν τέτοιο φίλο. Το συζητήσαμε την Παρασκευή και αποφασίσαμε την Κυριακή να πάμε μαζί στο γήπεδο. Πήγαμε μαζί με τα παιδιά που είναι και εκείνα… βαζελάκια. Χαίρεται και χαιρόμαστε όλοι για τον Παναθηναϊκού, αφού σε τέτοιες δύσκολες συνθήκες μπορεί και παρουσιάζει αυτό το θέαμα. Θα ήθελα να πάρει και ο Παναθηναϊκός να πάρει ένα πρωτάθλημα. Του αρέσει ο Μπεργκ, αλλά σε ποιον δεν αρέσει αυτός ο παίκτης; Χθες του άρεσε ο Μαυρίας, που είναι δικό μου παιδί και τον έφερα εγώ από τη Ζάκυνθο. Ήρθε στα 13 και στην Παιανία είχαν δυσκολία να τον πάρουν, επειδή ήρθε ένα χρόνο νωρίτερα στην ομάδα. Τον έφερα μαζί με τον γιο μου. Γενικά κάνει σχόλια για το παιχνίδι. Ξέρει ποδόσφαιρο και μπορείς να μιλήσεις του για το άθλημα. Δεν διαμαρτύρεται για φάσεις που μπορεί να σχολιάσει ένας άλλος φίλαθλος. Ξέρει πολύ καλά και από τακτική. Αντιλαμβάνεται πράγματα στο γήπεδο που σε εκπλήσσουν. Έχουμε αποφασίσει να πηγαίνουμε πιο τακτικά στο γήπεδο από τον Αύγουστο και μετά που θα ξεκινήσουν τα φιλικά και τα προκριματικά στην Ευρώπη».

Για την επόμενη σεζόν στον Παναθηναϊκό και αν μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα:

«Θέλω να πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός θα αρχίσει να διεκδικεί το πρωτάθλημα επί ίσοις όροις. Όταν κάνεις οχτώ μεταγραφές, φυσιολογικά θα σου παίξουν πέντε παίκτες από αυτούς. Δεν μιλάω για τους βασικούς, αλλά και για τις εναλλακτικές λύσεις. Ο Ολυμπιακός έχει βάθος στον πάγκο του και ακόμα και αν του τραυματιστούν πέντε θα παίξουν άλλοι ισάξιοι στη θέση τους. Όταν διεκδικείς το πρωτάθλημα παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο και πρέπει να σκέφτεται ότι πρέπει να κερδίζεις πάντα».

Για τον Χάρη Μαυρία που ο ίδιος ανακάλυψε:

«Νομίζω ότι βιάστηκε για το επόμενο βήμα. Έχασε την Εθνική. Θα είχε καθιερωθεί στην Εθνική και στον Παναθηναϊκό. Όταν τα παιδιά έχουν φιλοδοξίες κάνουν λάθη. Χθες χάρηκα με την εμφάνισή του και μακάρι τη νέα χρονιά, αν μείνει τελικά, να ξεκινήσει από άλλη αφετηρία και να επιστρέψει όπως ο Νίνης. Και ο Νίνης όταν ήμουν εγώ έγινε επαγγελματίας. Το παιδάκι αυτό φορτώθηκε με παιχνίδια και πήγε πίσω σε πολλούς τομείς. Μακάρι του χρόνου ο Παναθηναϊκός να βασιστεί πάνω του».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...