ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σλότερ: «Θα τα καταφέρουμε…»

Η αποστολή του Παναθηναϊκού στην Πυλαία απέναντι στον ΠΑΟΚ θα είναι δύσκολη, σύμφωνα με τον Έι Τζέι Σλότερ, ο οποίος όμως τονίζει, πως αν η ομάδα είναι συγκεντρωμένη θα τα καταφέρει.

 Σλότερ: «Θα τα καταφέρουμε…»

Αναλυτικά, όσα έγραψε στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο Έι Τζέι Σλότερ:

«Χαιρετώ όλους τους φίλους του μπάσκετ στην Ελλάδα.

Ετοιμαζόμαστε για τον τρίτο αγώνα της ημιτελικής φάσης κόντρα στον ΠΑΟΚ. Έχουμε το πλεονέκτημα καθώς προηγούμαστε με 2-0 και απέχουμε μόνο μια νίκη από τον τελικό.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.049 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Γνωρίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ μέσα στο γήπεδό του θα είναι πολύ δυνατός κι έτοιμος να τιμωρήσει τα λάθη μας. Στους αγώνες του ΟΑΚΑ είχαμε κενά διαστήματα τα οποία εκμεταλλεύθηκε ο αντίπαλος. Αυτό δεν πρέπει να επαναληφθεί από εμάς.

Ο αντίπαλός μας στην έδρα του θα είναι πιο αποφασισμένος κι εμείς οφείλουμε να έχουμε περισσότερη συγκέντρωση. Έχουμε σεβασμό στον ΠΑΟΚ αλλά πιστεύω στην ομάδα μου και μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Η προσέγγισή μας δεν αλλάζει. Εξετάζουμε ξεχωριστά κάθε αγώνα, τον αντιμετωπίζουμε ως τελικό και συγκεντρωνόμαστε στο στόχο. Πιστεύω στην ομάδα κι αισιοδοξώ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.