ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Συκαράς: «Πράσινο το αίμα μου…»

Στο γεγονός πως τρέχει στις φλέβες του… πράσινο αίμα στάθηκε ο Πυτ Συκαράς, αθλητής της πρωταθλήτριας ομάδας μπέιζμπολ του Παναθηναϊκού, μιλώντας στην «Πράσινη».

Συκαράς: «Πράσινο το αίμα μου…»

Διαβάστε όσα είπε:

«Γεννήθηκα στο Σικάγο και έχω καταγωγή από την Πελοπόννησο καθώς ο πατέρας μου είναι από την Τρίπολη και η μητέρα μου από το χωριό του κυρίου Γιαννακόπουλου τη Σελλασία.

Ξεκίνησα να παίζω μπέιζμπολ  από πέντε χρονών ενώ κατόπιν αγωνίστηκα στην ομάδα του κολλεγίου και μετά κατά σειρά στις ομάδες : Ντάιαμοντ Μπακς Αριζόνα, Ντριτρόιτ Τάιγκερς και Φιλαδέλφεια. Εν συνεχεία πήρα μεταγραφή στην Ιταλία που έπαιξα στις : Γκοντο Νάιτς, Ρίμινι και Γκροσέτο».

Για τη σχέση του με τον Παναθηναϊκό:

«Λατρεύω την Ελλάδα ,έχω παντρευτεί ελληνίδα και το αίμα μου είναι… πράσινο. Αγωνίστηκα με την Εθνική Ελλάδας το 2004 και όταν ο Παναθηναϊκός έφτιαξε το τμήμα μπέιζμπολ δεν μπορούσα να λείπω».

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.536 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναφορικά τώρα με τους προσεχείς ευρωπαϊκούς αγώνες του «τριφυλλιού» που θα γίνουν 15-20 Ιουνίου στο γήπεδο του Ελληνικού ο Συκαράς είπε:

«Καλώ όλο τον κόσμο να έρθει σε αυτούς τους αγώνες. Θα είναι μια γιορτή για τον Σύλλογο και θέλουμε να πάρουμε την πρώτη θέση που θα μας οδηγήσει του χρόνου στο …δικό μας Τσάμπιονς Λιγκ.  Γνωρίζω τις χώρες που προέρχονται οι αντίπαλοι μας και το επίπεδο που έχουν. Πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε στην κορυφή  και θα τα καταφέρουμε με τη βοήθεια του κόσμου μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.