ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπούρμπος: «Εύχομαι να περάσουμε στους ομίλους»

Την ευχή του να προκριθεί ο Παναθηναϊκός στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, εξέφρασε ο Χρήστος Μπούρμπος. Τι είπε για τα πλέι οφ αλλά και την εξαιρετική αγωνιστική εικόνα της ομάδας στα τέσσερα αυτά παιχνίδια.

Μπούρμπος: «Εύχομαι να περάσουμε στους ομίλους»

Αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Μπούρμπος:

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ είπε:

«Ήταν εύκολη η νίκη μας. Αποδώσαμε καλό ποδόσφαιρο και δίκαια πήραμε τη νίκη. Μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο το σκορ κατά την άποψή μου, αλλά το πιο σημαντικό απ’ όλα φυσικά είναι η εξασφάλιση της θέσης για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό είναι που μετράει».

Για την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ:

«Στο ποδόσφαιρο όλα είναι ανοιχτά… Σίγουρα με την εμπειρία που είχαμε φέτος σίγουρα θα εμφανιστούμε πιο ώριμοι στις επόμενες προκλήσεις, αλλά όλα θα φανούν στο γήπεδο. Θεωρώ ότι θα εμφανιστούμε πιο έτοιμοι για τις συνθήκες των αγώνων είτε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ είτε στο Γιουρόπα Λιγκ κι εύχομαι να πάνε όλα καλά και να περάσουμε στους ομίλους».

Για το 4×4 στα πλέι-οφ και τις θετικές εμφανίσεις:

«Μέσα στη σεζόν υπήρχαν κάποια διαστήματα που παίζαμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά ήταν μερικά διαστήματα. Δεν είχαμε σταθερότητα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Αυτό που βγαίνει τώρα στο γήπεδο είναι και θέμα ψυχολογίας γιατί παίζει και αυτή μεγάλο ρόλο. Ξεκινήσαμε καλά σε αυτή τη διαδικασία και πλέον σε αυτά τα παιχνίδια των πλέι-οφ έχουμε δείξει τις πραγματικές μας δυνατότητες».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.172 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.